Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Vorige pagina

Raad voor Maatschappelijk Welzijn openbaar

maandag 22 april 2024

20:05
Locatie

Raadzaal

Voorzitter
Jan Schouwaerts

Uitzending

Agendapunten

  1. 1
    01. OPENBARE ZITTING
  2. 2

    Aan de raad voor maatschappelijk welzijn wordt gevraagd om de notulen en het verslag van de vorige zitting op 25 maart 2024 goed te keuren.

  3. 3

    In het kader van het Geïntegreerd Breed Onthaal (GBO) wordt een GBO-spot ingericht, een digitale ruimte waar informatie en kennis wordt verzameld en gedeeld tussen de basiswerkers. Voor een veilige kennisuitwisseling is het nodig een verwerkersovereenkomst te sluiten. Aan de Raad voor
    maatschappelijk welzijn wordt gevraagd deze verwerkingsovereenkomst goed te keuren.

  4. 4

    Lokaal bestuur Stabroek nam de laatste jaren reeds verschillende initiatieven om tot een positieve organisatiecultuur te komen. Een onderdeel hiervan zijn de organisatie van kleine en grote teambuildingsactiviteiten tijdens de werkuren. Ontmoetingsactiviteiten buiten de werkcontext worden georganiseerd door Stabpers, de personeelskring van gemeente en OCMW Stabroek. Het engagement van het bestuur en de opdracht van Stabpers werd neergeschreven in de nota Verbindende activiteiten. De samenwerking met Stabpers werd verder geconcretiseerd in een convenant. Aan de raad wordt nu gevraagd kennis te nemen van de nota Verbindende activiteiten en de convenant tussen bestuur en Stabpers goed te keuren.

  5. 5

    De OCMW raadsleden hebben de mogelijkheid om vragen te stellen.